http://open.spotify.com/track/7gKIt3rDGIMJDFVSPBnGmj


http://open.spotify.com/track/3sP3c86WFjOzHHnbhhZcLA


http://open.spotify.com/track/6llMitgMrxQRTHBqP7aMmP






bleka ben och solsken. Snart försvinner det bleka, hoppas jag så innerliget.

Snälla du tror inte att jag är en av dom.




Baby that is just me.


http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=8c2ahBlTPz0&feature=endscreen











http://open.spotify.com/track/25wYrlnhv7bodDFsNajNEl








Dö på fötterna eller leva på knäna?


favoriter.




mina babes.

even if the sky is falling down.





jag är bara så jävla besviken, jag trodde du kände mig.


love.


it's everything about you.


.







I'm feeling silly and free.

Samtidigt som regnet slogs mot hennes bara hud kunde hon inte känna något annat än lycka, Det hade varit nästan flera timmar sen hon tänkte på Jonas och nästan helt glömt hur han sett ut. Men bara nästan vem skulle kunna glömma den mesta perfekta personen dom någonsin har träffat?

 När hennes mamma hade frågat om hon inte ville hänga med på en semester till Götebrog kunde hon omöjligt tacka nej, hon behövde komma bort. Även fast hon tackat ja till en semster i ett pyttet litet hotell rum så var hon nöjd. Hon slängde snabbt ner allt som behövdes, den fina sommriga långklänningen från forever21 som satt som ett smäck, trots att det var storlek L, bikinin och ett rosa läppstift. Det var perfekt hon skulle smälta in i Göteborg precis som en kameleont!
Göteborg hade alltid legat som en favotit bland Sveriges städer, den listan ändrades ofta beroende på vart hennes nya kärlek bodde. Hon bar nästan alltid kär i någon, glömmer aldrig den ner klottrade anteckningen i rosa glittriga dagboken där det stod att en gång skulle hon faktiskt bara vilja vara själv. Själv med sina egna tankar och ingen att tänka på än sig själv.
Så var det nästan aldrig, det fanns ofta någon ny kille. Den här gången var det Jonas som tagit upp hjärnas kontroll bord och kontrollerade att vearenda tanke som tänktes hade med honom att göra.

Hon klev ut and andades in den fuktiga juni luften. Det var alldeles för kallt för hennes outfit, låga convers, slitna jeans shorts och en vit enkel tisha. Folk på gatan måste trott att hon var galen, det var mer lång byxor och jacka som gällde. Men jeans shortsen som hade suttit på hela sommaren och gav någon slags känsla av trygghet som skulle dröja innan hon släppte taget om. Hon skulle gå ut och gå, egentligen rensade hon aldrig huvudet speciellt bra när hon var ute och gick men hon kunde ändå inte sluta med det. Sen small hon in i honom, hon hann inte tänka en enda tanke. Då i just de ögonblicket förändrades hela hennes liv.

Fly across the globe.







I won't go.





I could really use a wish right now.






RSS 2.0