vaddå låt oss vara vänner, du är ingen vän bara låt oss vara fiender


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här är alltså parken där jag bor, Knole park! Det är en hjortpark så det kryllar av hjortar överallt!!! Jättehäftigt, dock med mig min kamera dit i veckan och stod och fotade loss. Så otroligt svårt att greppa att jag faktiskt bor här tycker bara det är så fantastiskt fint.
 
 
 
 
 
 

Love is a game Wanna play?


Idag har vi varit på Bluewater som är en jättestor mall! Körde dit och tror att jag var inte den enda som var livrädd. Motorvägar är läskiga, speciellt när det är Englands mest trafikerade. Men som tur var hade vi lånat Hannas Taylor Swifts skiva vilket hjälpte till med att lugna nerverna och det gjorde såklart shoppingen också gjorde! Vi åt jättegoda cupcakes och jag köpte med mig några små till barnen för jag ska vara barnvakt ikväll! Första gången! 


Its gonna be a bumpy ride


Har börjat köra bil!! Dödsläskigt men kul! Lite knepigt att växla med vänster hand, speciellt när femman ligger där ettan ska vara. Men känns så häftigt att ha en bil som är min, ska genast sno en One direction skiva av Hanna som kan ligga i bilen konstant. 


She was only looking for a lover to burn.



Har gått från en oklar hårfärg till blond. Efter en dag kan jag säga att jag stortrivs, får hoppas det håller i sig. 


I said you're holding back she said shut up and dance with me.

 
I lördags tog jag tåget till Tunbridge wells för shopping och för att träffa Emma och Rebecca.
 
 
 
 
 
Sen tog vi bussen till Emma, där käkade vi massvis med choklad käkade chips. Sen sov vi i bäddsoffan vilket var lagom varmt när man var tre stycken..
 
 
 
 
Jag hade min allra snyggaste pjyamas som jag köpte i London.
 
 
 
Sen snodde jag Emmas nagellack och har nu skitsnygga rosa glittriga naglar.
 
 
 
 
Emma har typ som en liten lägenhet på deras tomt, det var så fint och mysigt!! Och lite läskigt på kvällen.
 
 
Sen var det dags för mig att försöka ta mig tillbaka till Sevenoaks vilket var lättare sagt än gjort. Det var kaos med tågen men jag fick hjälp av massor med människor för det syns tydligen på mig att jag inte är från England. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fick den här målarboken av Emma och Rebecca, så gullig!!!!! Hanna (en av barnen jag tar hand om) blev så avundsjuk att hon nästan dog. 
Nu ska jag traska till stan och klippa mig, nervöst!! Idag har vi nollgradigt så det är lite kallt också, brukar vara typ 7-10 grader här och regn såklart! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

empty loving makes me sea sick

 
Äter massor med godis här, alla jag pratar med säger att man går upp hur mycket som helst när man är au pair för man äter så mycket godis hela tiden. Men när det står I <3 Zayn på chokladen är det svårt att inte äta. Hade (den är slut nu...) en hel chokladkaka med alla killarnas namn. 
 
 
Planerar alla hjärtans dag, älskar verkligen det!!! Har dock inget skrivbord så sitter i min säng och planerar storheter.
 
 
Simkortet i min mobil var låst till telia (tjoho) vilket betyder att jag inte ha kan ha ett brittiskt simkort utan behöver en ny mobil, så det här är min nya brittiska mobil. Har snake!!!! När jag bokade klipptid och tog fram mobilen för att kolla numret så frågade frisören misstänksamt om det verkligen var min mobil. Den är inte så poppis.
 
 
 
Gymmet! Har inte lyckas hitta till omklädningsrummet där alla andra byter om utan har hittat till något annat där det aldrig är någon annan än mig. Har inget emot det dock. 
 
 
 
 
 
 
 
 

what's the matter with you?

 
 HÄR BOR JAG !!! 
 
 
Påväg hem från gymmet,tar typ 20min att gå. Så går man bredvid parken och det är värsta muren in till parken. 
 
 
 
 
För att komma in parken så är det små dörrar på vissa ställen, det är jättegulligt!!
 
 
 
 
Det här är en normal stor trottoar i England, vilket känns lagom stabilt när bilvägen bredvid är en 70 väg. 
 
 
 
Alla husen som är lite mer fancy eller lite större har namn utanför.
 
 
 
 
SÅ BRITTISKT 
 
 
 
 
 
 
Här bor jag!!!! Huset är så otroligt fint och till salu om någon är lite sugen. 
 
 

 
 
 
 
Stan i Sevenoaks, det är ju inte superstort men lagom! 
 
 
 
Har spenderat mest tid här och gymmet. Det är en affär som har ungefär allt och eftersom engelskt väder sakta men säkert förstör mitt hår så är jag här hela tiden för att hitta något som ska få mitt hår att se bättre ut. Går sådär. 
 
 
 
 
Finns tom ett M&S i Sevenoaks!! Jag gick in och upptäckte att ingen under 60 handlar tydligen på M&S. Gissar på att medelåldern är rätt hög i Sevenoaks. 
 
 
 
 
Ungefär allt i Sevenoaks, det är en mysig stad!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

London calling

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
Så lördagen spenderade jag i London. Ganska svårt att greppa att jag gick upp, käka frukost,betalade 70kr och sen 50min senare var i London. Vi hade det skitbra, vi var alla supersportiga med våra skor, vi träffade Arek och åt lunch på en irländsk pub och jag är seriöst besviken över att Niall inte var där. Vi shoppade loss på Oxford street och jag införskaffade mig som tidigare lovat en One Direction pjyamas. Efter vi gjort Oxford street tog vi en obligatorisk fika, vi var tom lite osvenska och frågade tjejen bredvid oss hur vi skulle ta oss till Westfield. Westfield är ett shoppingcentrum som var absolut gigantiskt. Där shoppade vi på Victoria's secret och införskaffade oss alla glitter tights att gymma i. Sen käkade vi en italiensk middag och senare tog tåget hem. London var underbart och jag trivs så bra i England, min familj är helt underbara. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ENGLAND

Så för ungefär en vecka sen satte jag mig på planet mot Gatwick! Under en vecka i England har jag hunnit med mycket och tiden har gått så otroligt fort. I måndags flyttade jag in hos min familj och innan dess bodde jag med Rebecca. 
 
På kvällarna så la vi ihop alla madrasser och tittade på paradise hotell, vi är nu båda två helt hopplöst kära i Samir. 
 
En dag tog vi en dagstrip till Tunbridge wells, där vi hittade en jättemysig bokhandel som vi köpte en karta och små böcker och började planera våra äventyr i England. Vi åt ju naturligtvis också.
 
 
 
 
 Och det regnade !!! Helt oväntat. Tror det har regnat lite varje dag sen jag kom hit. England ey. 
 
 
 
 
 
''
 
 
Inte en överdriven stor stad men helt klar stor nog. Väldigt brittiskt. 
 
 
 
Vi hittade en gullig choklad butik också. Saknar redan marabou. 
 
Älskar att bo i det här landet för att mina favoritkillar är överallt. 
 
 
 
Våran kvällssysselsättning fortsätte och blev bara bättre. 
 
 
 
Sista helgen kom Emma över och vi hade en sleep over för att dagen efter skulle vi till London!!! 
 
 
 
 
 

RSS 2.0