vad jag bryr mig om nu är dina armar runt mig även om jag vet att jag måste glömma dig.

Att fokusera på något simpelt hade aldrig någosin varit så svårt. Om han lätt sina tankar snurra tillräckligt länge började han alltid gråta, hur töntigt det än var. Hon var där hela tiden, i hans tankar eller ja i allt han gjorde faktiskt. Allt påminnde om henne. Och allting gjorde ont.
 
Hon var singel och hon ville fortfarande inte ha honom. Hon hade faktiskt dragit sig tillbaka mera nu. Kanske var han bara en utväg, så hon slapp vara med sin pojkvän. Varje gång han var med henne fick han en klump i magen, han ville ju bara vara med henne men förstod att nu skulle det aldrig någonsin bli så. Så tagen av sorgen men hade fortfarande kvar hoppet.
 
Hans vänner sa att han skulle försöka glömma henne. Dom förstod knappast varför han hade fallit för henne, hon var jobbig och inte speciellt snygg. Men han förstod, han hade sett henne. Henne på riktigt och nu kunde han aldrig bortse från det.
 
- Du är skolans hunk, glöm bruden och hitta någon ny babe. Sa hans kompís och fick det att verka så enkelt. Men tyvärr var allting mer komplicerat.
 
Han ville inte glömma henne, han ville få henne.

what's is the point of doing anything?


Without you, I'm a drummer girl that can't keep a beat.

Ibland gick det så lätt för henne att berätta andras hemligheter, det var lätt att det bara kom ut när hon pratade med andra vänner. Hon kunde inte förstå att hennes kompis hade gjort så och fast hon hade lovat att inte säga något så var det precis det hon gjorde. Enbart för att det hon tyckte att hennes vänner hade gjort var så fel. Så när hon måndag imorgon gick igenom korridoren i skolan kunde höra att några klasskompisar viskade till varandra, jag hörde att hon var otrogen mot sin pojkvän. Insåg hon att hennes kompisar att berättat för någon som hade berättat för någon annan och nu visste alla. Hon hade faktiskt inte varit otrogen mot sin pojkvän, hon hade bara gjort slut men sa när hon gjorde slut att hon gjorde det för att hennes hjärta slog för någon annan. Hon kände sig hemskt när hon hade sagt det och önskade att hon kunde ta tillbaka det men det var tyvärr omöjligt.
Hon kände sig som en äkta klyscha när hon satt på toan i skolan och grät, men samtidigt klarade hon inte att håll tårarna inne längre. Efter vad som kändes som en evighet torkade hon tårarna och gick ut igen. Hon skulle klara det här, oavsett vad människor sa.


Auld Lang Syne.

Should old acquaintances be forgotten,
And never brought to mind?
Should old acquaintances be forgotten,
And days of long ago.

Mina nya favorit låt.


I can't believe I let it go this far.


jacksgap


he doesn't know how I'm and he doesn't give a damm.


believe me he said, her mom said, don't make the same mistake twice.


I'm loving angels instead.


I have fallen for your eyes but they don't know me yet.

 

I'm get your heart racing in my skintight jeans be your teenage dream tonight.


I wanna hear you say that you found something to die for.


I just want you to dance with me tonight.

 

oh we look so good together.

 
för mycket tankar som bara snurrar och snurrar så jag pausar med underbar mysig som gör mig lycklig i själen.

have you ever wondered what life is about?


klanen Kennedy.

 
 
 
 
 
 
Just nu läser jag den här boken, Vi tolererar inga förlorare. Boken handlar om famlijen Kennedy, man får följa hela famlijen från början, alla nio barn. Det är verkligen en bra bok och jag rekomnderar den starkt till alla! Dock tror jag man borde ha lite intresse för Kennedy familjen annars lär det bli trist, hehe.

I can't take it any longer, thought that we were stronger.

 
hemma och är vrål förkyld. Måste göra något med håret vad som helst, det är i vägen .hela.tiden. Lösningen blir lilla My tofsen, den började som ingenting men nu måste jag erkänna att jag är lite små förtjust i den. Den är kanske inte den absolut snyggastte men inget hår är i vägen!

can't wear the glossy pages.

 
 

för en bra anledning.


magiskt men tragiskt.

 
läxor, te och höst. ouioui,

I think the whole world's addicted to the drama, Only attracted to things that will bring you trauma.

 
har två färger jag brukar byta runt bland, vitt och rosa, Men tyvärr har en av mina favoriter torkat så nu har jag har jag fyllt på mitt nagellacks skåp! La till en ny favorit, silver.

now let's take it back from the start.

 
 
Mina älskningar.

RSS 2.0