I need you so much more than I can take










Gör er redo på att träffa min senaste kärlek, jeans. Absolut helst i form av hängeselbyxor men jeanskjolar eller ett par riktigt snygga jeans duger också.

Maybe our girlfriends are our soulmates and guys are just some people to have fun with




Min helg ungefär. Satt barnvakt fredag och lördag, det är bäst att sitta barnvakt på lördagar för då får man lördagsgodis. Sen i söndags åkte jag och Alisha hem till Saskia, träffade några av hennes kompisar från Tyskland och åt One direction tårta. Ja den vad helt underbar. I måndags körde vi Saskia till flygplatsen, hon skulle åka hem. Helt otroligt tomt och jobbigt utan henne här men så tacksam för all tid vi fick, och det är inte över än. 

Now Im at the age where I know what I need








Behöver, snygga sneakers, mer solsken, solbrända ben och massor med randigt. 



Eyeyey birthday girl


Den elfte maj fyllde jag hela 20 år, vilket kändes som ett skämt men det stämmer. I fredags fyllde Luci 19 år så vi slog ihop allting och firade i fredags och sen gick ut i London. Jag fick världens bästa present av tjejerna och hade en jättebra kväll. 

Better than I ever knew










Mina favoriter från årets The mets galan. 


This is how you get the girl

Om två år möts vi någonstans. Jag har druckit alldeles för mycket rosevin och du har druckit alldeles för mycket av något annat, något tuffare som typ rom eller något annat jag inte klarar av att dricka. Så springer jag mot dig. Det är sommar och bra väder så jag har på mig en vit lösssittande klänning som är lätt genomskinlig från Zara, naturligtvis. Du ser mig och ler. Sen skjuter du handen genom håret, helt utan ansträngning. Mina hjärtslag ökar och mina steg med det. 
Jag är precis vid dig och kastar mig i din famn. Du kramar mig och lyfter upp mig sen säger vi exakt samtidigt, äntligen.

Slay



För jag trodde att jag kunde känna igen, men det kan jag inte.

Häromdagen bokade jag mina biljetter hem över midsommar, och det är läskigt hur fort tiden gått. Helt plötsligt är det maj fast det känns som jag nyss kommit hit. Känns som nyss jag åkte igenom Sevenoaks och tyckte det kändes läskigt att åka till waitrose och handla. När jag packade min väska hit trodde jag att jag skulle komma hem en vecka i mars. Annars kommer jag nog avlida av hemlängtan trodde jag. Det visade sig inte riktigt vara fallet. Även om det har varit svettigt med kläderna eftersom man inte hade med sig några vårkläder så är jag nöjd. 
Om ungefär en vecka fyller jag 20 år i ett annat land, men det känns okej. Jag är utan min familj men jag har min andra familj här. "Home is where your heart is" 
Kommer sakna mina kompisar såklart men njuter till fyllo av att vara med mina underbara vänner här. 

Tell me because I'm 10 feet down



I måndags hade vi en röd dag så alla vara lediga, inklusive mig! Jag tog en promenad hem till Saskia och sen satte mig här och njöt av solskenet!! Nu regnar det för fullt men enligt mannen på bensinmacken betyder det att solsken kommer, marken behöver bara lite vatten först. Jag vet inte hur sant det faktiskt är men det gjorde mig glad ändå. 

Its been a long day without you my friend, I'll tell you all about it when I see you again



Spenderar mina dagar med dessa tjejer och äter massvis med pizza. Har det allmänt bra alltså.

Good girl, bad Guy what a perfect match









Snart snart snart kanske man kan ha baraben och få lite blondare hår också 

The lights are bright but They never blind me.










 Från i torsdag då hade en fantastisk kväll, vi åt bra mat, drack drinkar och sen möte vi upp Alisha och åkte till Hammersmith och gick på Pentatonix konsert. Vet ni inte vilka Pentatonix är, kolla upp det på youtube. Verkligen en otroligt talangfull grupp och otrolig grupp. 

Och egentligen är du inte kär i mig och egentligen är det okej med mig


Man kan inte köpa styckglass här utan bara i kiosker, och det finns inga kiosker i stan, så då för man köpa små ben and jerrys hela tiden, jobbigt. 

RSS 2.0