Jag var ingen, du var april himlen


Himla bra och passande med månaden nu också.

Am I the only, the only believer










Take away My fear when it interferes







På lovet åkte jag till London med min värdfamilj, himla underbart. Vi gick till en bar och utsikten var helt otrolig sen gick vi runt och åt massor med mat. 

I won't act My age


Fick lite Örebro besök och fick äta bra mat och diskutera roliga saker, väl behövligt.



Your love takes me higher than I ever been before



Mer parkhäng, vi alla var lediga och drack vatten som känns lyxigt och kollade på främlingar i parken 



here we go again, another go out for I love my friends

 
 
 
 
När jag och Saskia var lediga så hängde vi på när Alisha jobbade och myste med hennes barn. Åt jordnötssmörsmackor och åt äpplen. 
 
 
 
 

trying not to hear but they talk so loud.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
För någon vecka sen tog vi bilen och åkte ner till Hastings, det var väldigt kallt. Alishas värdbarn var med och dom uppskattade inte kylan, så vi gick in och åt pommes och drack chai latte. 
 

Vad vill du veta, fråga bara jag berättar vad som helst

dagens frisyr: utsläppt hår, nyduschad så det är frissigt men luktar godis, 
dagens kläder:  mom jeans och en svart blus från Bikbok. Dålig på att timingen med tvättningen så fick paniktvätta mina strumpor idag. 
dagens mat:  flingor med färska hallon imorse, till lunch åt jag ris och broccoli, fantasin är inte på topp när det gäller matlagning och till middag blev det qournfärs och pasta. 
dagens händelse: mitt två timmar långa skypesamtal med Nor. 
dagens smink: ingenting, är lite för lat 
dagens planer:  dagen är tyvärr nästan slut så planen är bedtime. 
dagens tråkigaste: stressen att hinna skjutsa Hanna til, gymnastiken i tid.
dagens humör:  GLAD! Snart fredag och Luci är hemma igen, vilket betyder att jag har en träningskompis igen. 
dagens komplimang:  brist på komplimanger idag. 
dagens längtan: godis och mina vänner från Sverige 
dagens musik: har haft alla låtar från Mulan i huvudet hela dagen, jobbigt, 

best day of my life

 
 
 
 
 
 
 
'
I söndags tog vi tåget från Kings cross till Doncaster och tittade på när Louis från One direction spelade fotboll. Det var helt otroligt. 
 
 

you should probably stay a couple more days, come on let me change your ticket home

''
 
 
 
 
 
Vi tog tåget till London och träffade Saskias kompisar från tyskland, det var en jättefin dag och vi promenderade och sen avslutade kvällen på en pub. 
 
 
 
 
 
 
 

Love is the feeling we dont understand but we are going go give it to you.










När vi ändå är inne på temat med kvinnor jag blir imponerad av, här har vi en klassiker. Audrey Hepbrun, klassik och så mycket mer än ytan.



home is where your heart is.

 
 
Packade inte med mig dessa för tänkte att jag kunde köpa mig ett par här, men inser att jag är inte gjord av pengar (tyvärr!!) så mina föräldrar skickade hit dom. Ren lycka när man öppnade paketet med min ryggsäck och mina vans. 
 

girl you got me wrapped up

 
 
 
 
Mina nya skor, har vågat ha dom ute en gång. Men ska nog våga lite flera gånger. Hanna älskar dom, hon skrek av avundsjuka. Vet inte hur bra det är med tanke på att hon är 8. 
 
 

Or do you even care?







Här snackar vi drömtjej, totalt älskar Gigi Hadid. Hon har en härlig stil, dösnygg och ger intrycket av att vara världens härligaste. Jag och Nor brukar skämta om att hon är Kendall och jag är Gigi, livet känns lite bättre då.

these are the days we wont regret

 
 
 
Detta är nästan så jag ser ut jämt här, perfekt med håret när man ska träna. Örhängerna kostade 2pund från Claries så jag använder så mycket som jag kan innan dom kommer gå sönder, vilket borde ske när som helst. 
 

Maybe Im too busy being yours to fall for somebody new


Så sjukt bra, fortfarande. Tiotusenmiljoner lysningar senare. Hela albumet är perfekt, lyssna lyssna lyssna. 

this is the way you left me.

 
 
 
 
För några söndagar sen så tog jag tåget hem till Alisha med mina (min värdmammas egentligen men jag får låna när jag ska på äventyr) gummistövlar och vi gick i parken. Sen gick vi till affären och köpte pizza och massvis med godis och avslutade veckan på bästa sätt. På första bilden är det puben hemma hos Alisha, där har vi ätit tonvis med glass. 
 

where is the fun in doing what you are told?

 
 

 
 
 
Ajajajaj. Men nu sitter den där. Tog ett hål till i örat, i bråsket! Fast mamma och pappa var emot det. Jag älskar det och känner mig stentuff även fast det tog flera år innan jag vågade. 
 
 
 
 

Jag kommer älska dig när gjorde gått under







Mina senaste mobilbilder. Skulle gymmat idag men vi gick i parken istället och drack sen iste på stans bästa café. 
Bild från i fredags när vi satt ute och åt jordgubbar med nutella och drack rosevin.
Hanna leker på ipaden ute.
Jag i lördags, älskar hur ljust håret är! 
London i lördags.
Jag och Alishas katt som är väldigt gosig fast den ser arg ut. 


I see fireworks when we touch

 
 
 
 
 
 
 
Bleka ben, armar och en obäddad säng. Här är i alla fall mina senaste tillskott i gaderoben. Kjolen fick jag av min värdmamma, hon hann aldrig lämna tillbaka den och gav den istället till mig, nöjd! Klänningen som egentligen är en byxdress är en dröm och kommer från zara. 
 
 
 
 
 

no happy ending

 
 
 
 
Vi sa hejdå till Rebecca och det var jobbigt, Alisha hade fixat ett fotoalbum och vi gjorde en tröja. Vi åt också massvis med pizza och såklart godis. 
 
 
 
 

I had a dream so big and loud

 
 
 
 
 
 
 
Vi tittade på stenar, åt scones och kakor. Det blåste jättemycket och var kanske något överskattat. Men sen roadtripade vi hem igen och kollade på gossip girl.
 
 
 
 

doesnt almost feel like you have been here before?

 
 
 
 
 
 
 
 
När Lisa var här tog vi tåget till London och det började spöregna. Vi hade glömt att köpa tunnelbanekort och bestämde oss för att gå istället, vi blev jätteblöta. Torkade på en resturang där jag åt världens godaste pizza sen gick vi vidare. Vi hann med en hel del turistsaker under det besöket, trots regnet. 
 
 
 
 
 
 
 

Dömande blickar som du stirrar ner.







Om en månad fyller jag läskigt nog 20år. Vilket känns helt galet. Men när man fyller 20 måste man göra det i stil, inte för att jag har gjort det förut. Dessa klänningar är allihopa från Zara och jag skulle inte ha något emot att skåla in min 20års dag i vilken som helst av dom. 

If it's not the good one, I swear I want out





En av mina absolut största crushar, Sofi Farhman.
Underbar blogg och hennes träningsböcker är ren inspiration.

It was never just a band.


 





Bilder från tumblr 

Det kanske verkar obegripligt, många förstår inte, kommer aldrig någonsin förstå men det förändrar inte faktumet att det gör ont. Anna Todd beskriver väldigt bra hur det känns  i cosmopoltian 

"Most of you reading this have already started to roll your eyes and laugh at how dramatic this sounds and that's fine. You simply don't get it. You see One Direction as a "manufactured boy band," and you make jokes about them and their fans. You just don't get it.

You don't see behind the "cheesy" songs and that's fine, this article isn't for you. This is for the girls, and boys too, who found out that one of five of their favorite people in the entire world has quit their favorite band. That may seem silly to you but these fans are the most dedicated, most loyal group of people you will ever encounter, and if they are feeling devastated, let them." 


We are dressed in black from head to toe.







Efter några dagar med fullt ös är jag tillbaka i min egna säng och ska försöka få in bilderna från kameran till datorn. Barnen har påsklov vilket betyder att de flesta familjer åker bort, vilket för alla au pairer betyder tjejkvällar med choklad, chips och bra filmer. Var dock i lördagsnatt tvungen att säga hejdå till en av mina vänner som skulle vidare på nya äventyr. Vi gick alla upp två på natten och körde henne till flygplatsen. Se soluppgången från bron över Thames var oslagbart. Har även haft Sverige besök från världens mest saknade kompis. Imorgon väntar 14 grader och strålande sol, nu ska jag sova efter en kväll med Geordie shore maraton och ben and Jerry, toppen kväll alltså. 

RSS 2.0