Och jag kan inte fånga dig för jag vet att hela stan vill ha dig.

Hela hennes kropp hade svårt att vänja sig med tanken på att hon höll handen med honom. Hennes hjärna kunde inte riktigt greppa tanken. Hon svettades och hennes knän skakade, det enda hon kunde fokusera på var att gå rakt fram.

Han började fråga henne massor med saker om framtiden, vad ville hon? Vad drömde hon om? Vem ville hon bli? Hon började slappna av och hon berättade blygsamt om den stora journalist drömmen, hon som så många andra ville jobba som journalist helst på DN i Stockholm. Men sen erkände hon rädslan om att hämna på något annat ställe, någon B tidning eller en liten orts tidning. Han skrattade titta på henne och sa ja men då får du se till att inte vara dålig. Är du duktig kommer alla vilja ha dig. Hon tittade på honom och log. Han visste vad han skulle säga, hon var helt avslappnad och kände sig mycket lugnare om framtiden.

Nu då? Sa han och tittade på henne med stora ögon. Hon log och ryckte på axlarna. Hon hade ingen aning om vad hon ville. Hon hade varit så säker på att han var så fel, ingen man kunde fånga och här stod hon helt övertygad om att om hon ville kunde hon få honom.

Han skrattade gick till sitt hus och sa vi ses imorgon.
Hon suckade besviket och insåg att hon kanske borde tänka över detta en gång till.


Need you to chase this blues away


Vaken på natten och drömmer på dagen.

Hon hängde av sig jackan och log, detta hade hon planerat helt rätt.
Hon hade lyckas få in i konversationen med hennes kompisar att hon var så himla sugen på att gå ut ikväll och hört att det var något bra band som skulle spela. Hennes kompisar som aldrig någonsin skulle tacka nej till en utekväll sa genast ja, men dom ville såklart inte till samma ställe som hon. Efter ganska många om och men så kom hon till slut rätt. Hon visste att han skulle hit ikväll och idag skulle hon dansa och låtsas som han inte existerade.
Efter 2 min var han framme hos henne på dansgolvet, han viskade i hennes öra och sa detta känns väl lite bekant. Vad sägs som ett annat slut på det hela? Hon skrattade som svar och sa att han fick följa med ut och dricka vatten om han ville.

Hon hade hjärtat i halsen och hade nog aldrig svettats så här mycket, hur kunde han göra henne så nervös? Hon log mot honom och han började prata, fast hon hängde knappt med vad han sa eftersom det enda hon kunde fokusera på var hans läppar. Hon avbröt honom och sa vi kan väl ses här igen om en timma? Han nickade och hon försvann.

Hon hade ingen aning om vad hon hade menat med det, ville hon ens gå hem med honom? Hon fortsatte dansa så att det kändes som svettas bara rann. Hon kollade på mobilen var 3 sekund och ångrade bittert att hon sagt en timma och inte 30min. Tillslut gick hon tillbaka till baren, han stod där och såg helt perfekt ut. Han tog henne i handen och frågade om dom skulle gå. Hon nickade och följde med.

Hon andades in den kalla luften och undrade vad sjutton hon hade gett sig in på.


you keep breaking my heart this is so unfair.

 
favvo shortsen är på - nu är det sommar. 

sometimes when the feeling is right you fall in love for the first time.

 
trots så mycket hade jag en underbar kväll när jag fick den stora äran att gå på bal. Balen är tro det eller ej inget man vill missa och jag längtar redan lite till min egna. 

nu slår hjärtat utanpå.

 
Mina ben har sprungit 21km. Jag är så obeskrivligt stolt, jag tog mig runt hela Göteborgsvarvet och jag gjorde det med ett leende, det var nästan det roligaste jag någonsin har gjort.
Det var absolut inte sista gången jag sprang det, 16 maj är en dag jag sent glömmer. 

RSS 2.0