Och jag kan inte fånga dig för jag vet att hela stan vill ha dig.

Hela hennes kropp hade svårt att vänja sig med tanken på att hon höll handen med honom. Hennes hjärna kunde inte riktigt greppa tanken. Hon svettades och hennes knän skakade, det enda hon kunde fokusera på var att gå rakt fram.

Han började fråga henne massor med saker om framtiden, vad ville hon? Vad drömde hon om? Vem ville hon bli? Hon började slappna av och hon berättade blygsamt om den stora journalist drömmen, hon som så många andra ville jobba som journalist helst på DN i Stockholm. Men sen erkände hon rädslan om att hämna på något annat ställe, någon B tidning eller en liten orts tidning. Han skrattade titta på henne och sa ja men då får du se till att inte vara dålig. Är du duktig kommer alla vilja ha dig. Hon tittade på honom och log. Han visste vad han skulle säga, hon var helt avslappnad och kände sig mycket lugnare om framtiden.

Nu då? Sa han och tittade på henne med stora ögon. Hon log och ryckte på axlarna. Hon hade ingen aning om vad hon ville. Hon hade varit så säker på att han var så fel, ingen man kunde fånga och här stod hon helt övertygad om att om hon ville kunde hon få honom.

Han skrattade gick till sitt hus och sa vi ses imorgon.
Hon suckade besviket och insåg att hon kanske borde tänka över detta en gång till.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0