and my heart wont beat again if I cant feel him in my veins

 
 
 
 
Detta är en av mina favorit tröjor, har en exakt likadan fast en kortärmad. Båda fick naturligtvis hänga med till England. Innan jag flyttade hit så sa min mamma att jag inte alls kommer sakna mina kläder som jag lämnar i Sverige. Det var en lögn. Jag saknar dom massor. Men i maj kommer mina föräldrar och hälsar på, då får dom ta med sig lite av mina saknade kläder. 
 
 

the love that lasts the longest is the love that never can be.

 
 
 
 
 
 
 
 Favoritblogg, The Sartorialist. 
 

there is a darkness on the edge of town

 
 
 
 
 
 
 
 
Stella McCartney, tumblr, fashion toast, Sofi Farhman, tumblr och Sofi Farhman
 
 
 

put your make up on and fix your hair up pretty.

 
 
 
 
 
 
 Så bra dag när jag lyckades med två flätor!! Brukar oftast sluta med bara en. Har också invigt mina nya örhängen från H&M, känner mig nästan som hemma där bara för att det är svenskt.
 
 

Trying to feel at home

Andan i halsen och hon började känna sig lite yr, hon var inte van med detta och hon blev lika förbannad på sig själv varje gång att hon lät sig tappa formen. Hon behövde absolut inte vara bäst i världen men hon behövde vara bättre. Hon hade varit bättre. Brännande känslan i låren, rösten i huvudet som sa lägg av. Sluta spring nu, varför försöker du ens. Hon älskade att motbevisa rösten, att visa den att om någon kunde så var det hon. Även om hon många gånger givit in och stannat upp och börjat gått istället. Hon klickade upp volymen på musiken och hennes spellista dånade i öronen. Hon gjorde nya listor jämt för att hålla motivationen uppe. Annars gav orden ingen pepp längre, det blev bara oljud. 
När hon sprungit förbi den tredje lyktstolpen kunde hon inte hålla igen leendet, hon började skymta huset och när hon sprungit igenom porten och upp för backen kastade hon sig på gräset, drog ut hörlurarna och lyssande på sin andning. Det är inte hur trött man blir det är hur fort man återhämtar sig tänkte hon och reste sen sig upp och log njöt för nu var hon back hon track. 

it's just the three of us, you, me and all the stuff we're so scared of.

 
 
 
 
 
 Solnedgång i Brighton, väldigt bra. 
 

I dont speak german but I can if you like.

 
 
 

Var fransk i veckan med randigt, hårknut och mitt finaste halsband. 
 

This is never going to go our way.


Onsdagar innebär engelska lektion. Inte jättejobbigt, får träffa mina vänner, gosa med englelska lärarens jättesöta hund, dricka te och äta kex. Nivån på englelskan är svår men vi jobbar inte så effektivt, läraren berättar mest små berättelser om Sevenoaks eller livet i England. Imorse simmade jag och jag upptäckte att det var inte bara halvtrist utan också jättejobbigt. 

This is never going to go our way.


Onsdagar innebär engelska lektion. Inte jättejobbigt, får träffa mina vänner, gosa med englelska lärarens jättesöta hund, dricka te och äta kex. Nivån på englelskan är svår men vi jobbar inte så effektivt, läraren berättar mest små berättelser om Sevenoaks eller livet i England. Imorse simmade jag och jag upptäckte att det var inte bara halvtrist utan också jättejobbigt. 

Like cardiac arrest

“And kid, you’ve got to love yourself. You’ve got wake up at four in the morning, brew black coffee, and stare at the birds drowning in the darkness of the dawn. You’ve got to sit next to the man at the train station who’s reading your favorite book and start a conversation. You’ve got to come home after a bad day and burn your skin from a shower. Then you’ve got to wash all your sheets until they smell of lemon detergent you bought for four dollars at the local grocery store. You’ve got to stop taking everything so goddam personally. You are not the moon kissing the black sky. You’ve got to compliment someones crooked brows at an art fair and tell them that their eyes remind you of green swimming pools in mid July. You’ve got to stop letting yourself get upset about things that won’t matter in two years. Sleep in on Saturday mornings and wake yourself up early on Sunday. You’ve got to stop worrying about what you’re going to tell her when she finds out. You’ve got to stop over thinking why he stopped caring about you over six months ago. You’ve got to stop asking everyone for their opinions. Fuck it. Love yourself, kiddo. You’ve got to love yourself.”
- unknown

Im working on a dream

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Även fast det var monligt i lördags tog vi bilen till Brigthon och gick på piren. Vi åkte karuseller och bad dom snällt att spela One Direction, det gjorde dom. Sen åt vi massvis med pasta, tog bilen hem till Alisha och kollade på film. 
 
 
 
 
 

she said spread your wings my little butterfly.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår knepade jag ihop två par flätor innan jag gick och la mig i förhoppning om att jag skulle vakna med vackert lockigt hår. Så blev det till en början men sen började det regna och då blev mitt hår inte lika vackert, då blev det tofs istället. Jag tog tåget idag till Bromley för att införskaffa mig lite vårkläder. Det var väldigt oplanerat och inte förrän på tåget insåg jag att jag hade aldrig tidigare varit i Bromley och jag hade ingen aning om vart jag skulle. Men det löste sig och jag hittade shopping mallen. Jag gick direkt till Zara (favorit) och plockade åt mig lite kläder. Den mönstrade klänningen fick följa med mig hem. Efter mycket letade och rätt mycket McDondalds mat senare var det dags att ta tåget hem till Sevenoaks igen. 
 

Or is it none of my business?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 I söndags var vädret inge vidare så vi passade på att köra en inomhus aktivitet och åkte till National history museum.  Det var dock inte bara vi med den tanken, men det var väldigt intressant ändå. Tyckte mest om valen.

These memories are nothing to me, just salt in the wounds.




Spenderade min måndag med att vara barnvakt hemma hos min värdmammas kompis, som har en ettåring och två hundar. När barnet hade somnat myste jag med hundarna och kollade film. Bra måndag.


Without you I'm drummer girl who cant keep a beat.

 
 
 
 
 
 
 


Mer inzoomat på mitt rum, här har jag ställt upp fina kort jag har fått på alla hjärtans dag och när mamma och pappa var på abba museumet. Favorit kortet är helt klart mulle meck. Det tenderar att bli rätt stöktigt på mitt rum men försöker att hålla ordning så gott jag kan. Vid tv samlar jag på alla kartorna, alla papper vi får från engelska lektionen och papper från gymmet. 
Ps. jag har pärlat alla pärlplattorna själv. 

 
 
 
 
 
 
 

en del av mitt hjärta

 
 
London, mina favoritkillar och en av mina favoritlåtar.
 
 

baby look what you have done to me

 
 
 
 
 
 
Här har vi mitt favoritrum, det allra bästa med att flytta hemifrån. Ett eget badrum. Jag får sprida ut mina saker hur mycket jag vill och jag älskar att allt är rosa och fint. Sen har vi min nya favorit som har vissat sig vara väldigt svår att leva utan, min tangle teezer. Här har verkligen alla en tangle teezer, vilket är lite märkligt med tanke på att dom kostar 12pund, hyfsat ovärt. Men det är verkligen underbar och fin!! Har aldrig borstat håret så mycket som jag gör nu. 
 
 
 

But with you I swear nothing has changed.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Detta är alltså mars 2013, det var snö ute men jag insisterade på att ha leggins ändå (kallt!), har på mig exakt samma örhängen fortfarande, är dock blondare nu och har kortare hår. Jag målade hela rymden i mitt rum, åt tonvis med godis och köpte mina vans som nu tyvärr börjar fall isär. 
 

hoping I could learn a bit about give and take.

 
Solsken, massor med människor, glass, grus,vårjackor och denna låt, perfekt. 

does ever drive you crazy just how fast the night changes

 
Solnedgång från Oxford street.

Do you want to go to the seaside? I feel in love at the seaside

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag hade vi underbart väder igen, har inget emot att bli van med detta. Idag tog jag, Luci och Tereza bilen och körde ner till Dover, som tog en timma ungefär. Det var verkligen vackert!! Vi gick runt och kollade på havet, läste om gamla skeppvrak och sen hoppade vi in i bilen igen och åkte till en pub i staden bredvid. Det var ett jättemysigt ställe precis vid stranden, i samma stad som Ian Flemming hade bott. 
 
 
 
 
 
 
 
 

wont let the city destroy my love.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I lördags hade vi årets varmaste dag, jag jobbade till ett sen tog jag tåget till London och träffade Rebecca. 
Det var en sån himla underbar vårdag. Vi gick runt och njöt av solen och åt i parken. Sen tog Rebecca tåget hem och jag åkte vidare till Oxford street och letade efter ett par snygga vårskor, dock utan större tur. 

We were meant to be but a twist of faith made it so you had to walk away.














Längtar efter coola klänningar, hur bleka benen är första gången man är barbent, fina halsband, bra sandaler och snygga vita stickade tröjor. 


Vi ger dom kärlek så dom kan dansa.

http://open.spotify.com/user/alvaasell/playlist/4Qb1YI93Qp5oDLPlXcehj6
 
Här är våren i full rulle, cyklar i skinnjacka och fryser inte. Det kan dock ha med att göra att uppförsbackarna här är dödliga. Men 
det är spännande hur mycket skillnad lite D-vitamin kan göra. Man mår så otroligt mycket bättre! Jag har pysslat ihop en vårlista som jag sjunger med till lite för högt. 

Nothing is gonna hurt you like the words do.


Oftast så här mina morgnar börjar, dricker te, smoothie och äter flingor. Blandar nyttiga müslin med barnens mycket godare flingor. Lyxar alltid till det med blåbär även fast mamma säger att blåbären bara är besprutade, vilket troligtvis stämmer. 

I got that summertime sadness


Förra söndagen efter min skogspromenad tog jag bilen till Rebecca och åt massor med Rebecca och Emma. Planen var picknick men det blåste alldeles för mycket för det. Vi nöjde oss med att sitta inne.

You can hang with me.









Förra söndagen var det perfekt väder och jag var lite lagom sliten så jag tog mig i kragen, kastade på mina raybans och åkte till skogen och gick en sväng. Det var jättelerigt eftersom det såklart hade regnat tidigare. Men kunde ändå gå lite och vila ännu längre på en parkbänk med bra utsikt. 

God only knows what I would be without you.

https://www.facebook.com/video.php?v=828180393869047&set=p.828180393869047&type=2&theater

Älskar såna låtar när flera artister går ihop, denna låten är himla fin också. Sen att mina favoriter är med gör det bara ännu trevligare. 

We found wonderland and you and I got lost in it.

93: Have I ever kissed somebody in the rain: Ja! Det är kanske mitt bästa telefonsamtal, ringde och sa kom ut det regnar vi måste pussas. 
94: Had job: Ja!
95: Left the house without my wallet? Ja tyvärr lite för ofta utan mening.
96: Bullied someone on the internet? Nej det borde ingen. 
98: Played on a sports team? Bara med skolan.
100: Did drugs? Nej
101: Smoked cigarettes? Nej
102: Drank alcohol? Ja 
103: Am I a vegetarian/vegan? Ja, vegetarian och jag önskar så att flera är det.
106: Been to a wedding? Inga som jag minns, bara när jag var mindre.
107: Been on the computer for 5 hours straight? Det tvivlar jag inte på, jag menar sims.
108: Watched TV for 5 hours straight? Tvivlar inte på det heller. 
109: Been outside my home country? Ja!
111: Been to a professional sports game? Ja!
112: Broken a bone? Nej tack Gud. 
114: Been to prom? Ja! Det var en bra kväll. 
115: Been in airplane? Ja! 
116: Fly by helicopter? Nej, inte än. 
117: What concerts have I been to? Detta undrar mina barn jämt, men dom jag minns, Bruce Springsteen, Håkan Hellström, One Direction, Justin Bieber, Madonna, Veronica Maggio och Darin. Det bästa till sist. 
119: Learned another language? Ja! Dock kan man ju önska att franskan var bättre.
120: Wore make up? Ja! 
123: Dyed my hair? Ja, alla skrattar och säger ja såklart du är svensk det syns på håret men ingen förstår att det färgat.

Dancing on quicksand

http://open.spotify.com/track/3Ce5JlP3oLgt7ezBqejZCQ 


I lose myself in a moment
Can't find my way out for days
I'll come to you on my hands and knees
On my hands and knees

I ran out of luck, well I fucked up
And nothing's gonna change that, whoa oh
And when it's too much, you thought
Time was supposed to make this right again

RSS 2.0