dont go crying to your mama cause youre on your own in the real world.

http://edition.cnn.com/2014/09/30/opinion/williams-crawford-walmart-killing/
Vi läser på om vad som händer i USA och så tänker vi gud vad hemskt, vi blir kanske lite upprörda. Men sen stänger vi ner våran ipad, våran mobil och återgår till våran vardag. Vi låter våra känslor påverkas men vi låter inte effekten vara långvarig. Sluta med det. Låt nyårslöftet 2015 vara att verkligen göra en förändring i världen. Ingen kan göra allt absolut inte, men om ingen försöker så händer ju ingenting. Nu måste vi förändrar världen för det här är inte hållbart. 

it was never just fun and thought u were different.









vaknade alldeles själv, jag lovar.


årets mest lyssande låt är med One Direction inte helt oväntat och låten heter happily. Den här låten har jag skrikit ut mina lungor till på dansgolvet och gråtit bort min själ. Den här låten kommer med ett lugn och något som gör så att man måste dansa på direkten. Det är utan tvekan 2014 bästa låt.

Sleeping the demons away

 
Hade en helt underbar sommar och när den tog slut så började löven byta färg så nu blir det en tillbaka blick på min höst.
 
 
Jag byte ut min spegel som en gång i tiden kändes som världens största mot en ny.
 
 
Den här spegeln känns också som världens största och jag tror inte att det kommer ändras. Här är mina nya stövlar med, som inte alls känns som mig men som jag älskar otroligt mycket ändå. 
 
Var tvungen att säga hejdå till min partner in crime som skulle bege sig ut och resa. 
 
 
 
Vi passade på att ha piknicks utomhus när man kunde det som bra hejdå
 
 
Fick sitta i publiken istället för att stå på scenen under spex, det var konstigt.
 
 
 
Det var supervalår och känslorna till några var starkare än till andra. 
 
 
 
Det här med valåret var svårt att missa. 
 
 
 
 
Vi tog en tur till Stockholm för att springa Stockholm halvmaraton och laddade upp med att hänga med kompisar. 
 
 
 
En kväll upptäckte jag fisheye effekten på min kamera. det var en rolig kväll. Finns ungefär 1000 likande bilder. 
 
 
Pappa skulle kvällspaddla och jag följde med och tog kort.
Lyckades även få på bild när han tog en selife, det är en riktigt bra bild. 
 
 
Sen blev det verkligen höst och alla träden blev helt plötsligt färgglada. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Escape from the city and follow the sun.

 
Fortsätter på temat återblick.
I somras flög jag och mina kompisar ner till Rhodos, hade det underbart i en vecka med fetaost, oliver, sol, bad och båtturer.
(och ja det var bara jag och mina killkompisar, det var den mest nämnad kommentaren runt oss, är du ensam tjej??)
 

tvåtusenfjorton.

2014, vilket år.
Eftersom det är ungefär ett halvår sen jag tog studenten (vilket jag fortfarande inte kan begripa) så betyder det också att året börjar närma sig sitt slut. Jag har kollat igen mina bilder som har tagits under året och delar nu med mig av mina trevligaste minnen från sommaren 2014.
 
 
Vi hängde hemma hos Johanna och åt masor med pannkakor. (Och med massor menar jag typ tre var eftersom alla insisterar på att ha på så mycket som möjligt på varje, vilket leder till att man inte orkar så många.)
 
 
Jag köpte mina nya kamera som alla bilderna är tagna med, jag provtog kort konstant bara för att försäkra mig om att kameran jag spenderat ett halvår med att tråna efter faktiskt var så bra (och bättre!!) än jag trott 
 
 
Under sommaren så hade jag min snyggaste klädperiod någonsin. Hade konstant snygga kjolar eller klänningar. Hängde dessutom ute hela tiden och mådde så himla bra. 
 
 
Jag spenderade mina fredagar med att dansa och mina lördagar med att åka bil till morfar. Det är en ganska exakt beskrivning på mina helger.
 
 
 
 
Men det var alltid värt det, det är inte bara hjärtat som är rött hos morfar. Det är allting annat med. (Precis som det borde vara) 
 
 
 
När ens kompis har pool så spelar det helt plötsligt ingen roll att han bor i Lillkyrka längre. 
 
 
Årets skräll!! Jag och Malin gjorde våran comeback i kanotkarriären, det var bara vi som tävlade i våran ålder och vi vann. 
 
 
 
Hängde med Ellen och fotade. Eller vid detta tillfälle fotade jag inte mer än den här bilden typ, vi satt mest på trappan. Tills det kom ett bröllopspar som skulle gifta sig och vi fick smyga iväg. 
 
 
Mamma och pappa tog planet ner till Frankrike och lämnade mig och Edvin med grönsakslandet. Detta lede till att varje gång jag hittade en morot som på något sätt kändes viktig att mamma och pappa ändå fick se så fotade jag den. Har massvis med bilder på morötter nu och har inte visat en enda. 
 
Mer Lillkyrka och mer kor!!! (Alla i Örebro har ju en ko)
 
 
 
 
 
 
 
Dock ville dom flesta spela fotboll, vilket jag inte än har lärt mig till fullo så jag och Mathilda åt Jespers hallon istället. 
 
 
Har såklart massvis med fantastika tillfällen där jag aldrig slet fram kameran och dokumenterade men det var några återblickar på min sommar. 
 
 
 
 
 

"Riots are the voices of the unheard"





http://www.nytimes.com/interactive/2014/08/13/us/ferguson-missouri-town-under-siege-after-police-shooting.html?_r=0
Läs på, utbilda er, världen är en otrolig orättvis plats men när man själv förstår det och vilka privilegium man sitter på så kan man verkligen göra en förändring.  


dont burn out.

(är tillbaka?!?!? Flyttar till England om mindre än en månad och jag vet att min mamma kommer vilja läsa allt då så tänkte smygbörja lite redan nu.)

You don't understand, you don't understand.

 
 
Tog en tur till en av världens bästa städer, New York. Vi åkte också till Washington. Gjorde allting som man ska göra när man är i USA men missade ändå hälften. Hade i alla fall en underbar resa. På bilderna ser det ut som vädret var helt underbart också, men det var det inte det var svinkallt. 

RSS 2.0