I don't think I can ever feel agian

 

jag tror inte alls på något mer, för jag trodde en gång på det här.


listen up my sonny boy, be ready for when they come for they will be returning sure as the rising sun.

Det är så sjukt egentligen, hur oroliga vi är hela tiden. Man spenderar så extremt mycket tid med att bara tänka igenom allting, minst 2 gånger. Vad skulle hända om alla bara satsade hela tiden? Inte tänkte så mycket. 
Nej du kanske inte har hela din framtid planerad, men å andra sidan blir det ändå aldrig som man har tänkt sig. Om det är meningen att det ska ske så kommer det ske. 
 
Ska man plugga efter skolan direkt, ska man resa, vad ska jag ha på mig på fredag och varför sa jag nyss så där? Tänk om vi kunde släppa alla andra funderingar och bara fokusera på att känna. Göra exakt det som känns rätt i det ögonblicket. Det viktigaste av allt är alltid oavsett att vara lycklig. Så länge lyckan är målet tror jag att vi alla kommer klara oss fint. Men glöm inte att man bär själv ansvar för sin lycka, man skapar sin egen perfekta värld. Blir den inte perfekt så är det bara att kämpa, varför inte stadsminster annars? Vad hindrar dig? 
 

jag är lycklig för att jag är frisk, för att min morfar är frisk och fick fira sin 90års dag, för att mina vänner & famlij är friska, jag är lycklig över att jag ska få se mitt favoritband, att jag får fylla år ett år till, att jag får ha mina underbara vänner, att jag fick se Bruce Springsteen, dom två påsarna skittles som bara väntar på att öppnas, att jag har en axel som är snart paddel redo skulle kunna väcka mig ur dom mörkaste dagarna. Nu idag är jag så himla lycklig. 

man I'm just tired and bored with myself

" Vi är inte för varandra orden låg mellan oss, osagda men så uppenbara. 
Men vem stoppar er, viskade vinden och knuffade dig ett steg närmare. " 

They say you got to stay hungry hey baby I'm just about starving tonight

 
 
Den här videon är helt otrolig oavsett om du tittar på, gillar, ogillar eller inte ens vet vem Ryan Higa är så är den här videon ändå extremt sevärd. 

You can't start a fire, worryin' about your little world falling apart


tramps like us baby we were born to run

 

RSS 2.0