The Sartorialist.



















I'm stuck on your heart, I hang on to every word you say.





Avslutar min kväll med att surfa runt på internet. Sommaren verkar som den snart kommer ta slut men jag är förvånadsvärt nöjd ändå. Längtar till te mys, filmkvällar och att vandra runt i snön.

you set my heart on fire.




fina Bruce. Man kan bara inte få nog kanske beror på mitt "hungry heart" (töntigt ja kanske lite)

http://www.youtube.com/watch?v=fkEU3JjNARs





 





Så det gjorde jag igår och jag kan säga till er som inte var där att det var sannerligen en magisk kväll.
Bruce Springsteen live är bara bäst.

because you are my bestie.


somthing about this place.




















har spenderat en underbar vecka i värmen i Spanien.


hold me and love me I just wanna touch you for a minute.






vacation.













hej du är bäst. lyssna på a thousand miles.

Äntligen skiner solen igen. Utomhus och i mitt hjärta. Jag är så himla lycklig och allting verkar bara lösa sig så himla fint. Trots att jag har en skadad axel och verkar inte kunna paddla under den absolut bästa tiden att paddla så tar inte mitt liv slut. Jag jobbar med rehab och snart är jag tillbaka. Några av mina saker jag ville göra under sommaren verkar redan ha hänt och denna sommaren kan lätt bli den bästa någonsin.

Jag har fått en kändis crush på Kim Källström, Jag har legat vid poolen, jag har stannat uppe och bara pratat hela natten, jag har vaknat tidigt och sprungit, jag har vaknat sent och bara ätit mat, jag har lyssnat på ny bra musik, jag har kysst på honom, jag har skrattat, jag har gråtit, jag har tittat på mean girls massor av gånger, jag har sjungt, jag har dansat, jag har fått en solbränna, jag har bokat biljetter för att åka till götet, jag har räknat dagarna tills jag får kasta mig i poolen i Spanien, jag har tittat på fotboll och skrikit, jag har skickat massor av sms fylld av hjärta i rött och gult för att fira att Spanien vann, jag har målat naglarna röda enbart för att jag ville att Spanien skulle vinna, jag har ätit chokladpannkakor, jag har lovat mig själv att leva nyttigt, jag har brutit löftet och försökt igen, jag har åkt bil med nervevade fönster, jag har åkt och badat mitt i natten, jag har kysst i regnet, jag har ätit med mina finaste vänner, jag har skrattat med mina finaste vänner, jag har haft fina klänningar, jag har planerat Spanien resan. Jag har cyklat långt med fina kompisar och pratat hela vägen och 
Jag har badat i en saltvattens pool.

Jag har gjort en hel del och det tar inte slut än, detta är bara början.

Om mindre än 14 dagar åker jag till Spanien och ska det så underbart. Imorgon vet jag redan nu ska bli en helt perfekt dag. På torsdag sticker jag till Göteborg och då ska jag njuta av att vara i världens bästa stad med min bästits festis. 

Jag är lycklig


This is it boy, this is war.






RSS 2.0