Det var vi som var, du och jag.

Lov, att tre små bokstäver kan innebära så extremt mycket lycka. Det är sportlov och jag ska njuta varje sekund. Jag ska gå teorikurs för att lära mig kör bil för i sommar vill jag på roadtrips. Jag har även lyckas planera in biobesök, träningar, så ska jag sy, fota, umgås med vänner, mys plugga, dricka te, måla, sakna honom, skratta, städa, sova, läsa och bara ha det allmänt bra. Jag hoppas att ni får ett fantastiskt lov och verkligen njuter av friheten att ha en hel dag som kan bli exakt vad man vill.


Det finns inget att förklara, inget att försvara, jag gav upp för längesen.


single every single day doing in every single way.

 

the earth is moving but I can't feel the ground.

Han. Honom med stort H. Han får mitt hjärta att slå och mina knän att bli svaga. Han som får mig att darra som höstenlöven i vinden. Han får mitt blod att bli till sockerdricka. Hela jag lyser när jag är med honom han gör mig så himla glad. För han har någon slags superkraft som gör mig till den lyckligaste tjejen på jorden.
Men det bästa av allt jag vet hur det känns när mina läppar nuddar hans, jag vet hur det känns att hålla hans hand i min, jag vet hur det känns att somna när han håller om mig, jag vet hur det känns att vakna att och han är det första jag ser, jag vet framför allt hur det känns att han är min.
Min alldeles egna superfina kille och jag kan inte vara lyckligare. 

skulle klara vad som helst skulle aldrig säga nej.


don't bring flowers after I'm dead.


I can't live and live with or without you.

på senaste tiden har jag inte bloggat alls (vilket ni har märkt..) jag har varit sjuk och tyvärr har haft brist på saker att blogga om, men nu. Under tiden jag har varit sjuk och innan det har jag hunnit med en del saker 
 
 
har fått min nya underbara mobil som jag älskar. 

RSS 2.0