I was sick and tired of everything.

 
en annan av mina nya favoriter.

don't go wasting your emotions lay all your love on me.


how can anyone be so lonely?

 
Mina nya favoriter, stickade tröjan från H&M som enbart kan beskrivas som underbar mina prickiga tights som är fina till allt. ( I bakgrunden ser man mina nya fräna byxor)

..


starting to forget the way you look at me.

 
 
Nu är den här, hösten. Jag dricker te, pluggar, drömmer mig bort och skriver listor.

Was It love or fear of the cold?


När det inte är lätt då är bra svårt.

Vänners blickar har aldrig någonsin känts så dömande, hon visste att det hon sa var ju helt galet men det var ju faktiskt helt sant.

Hennes ögon tårades och hon tittade upp på sina vänner och lyckades få fram ja det är sant jag är kär i två killar. Var av den ena är min pojkvän. Men jag inte hjälpa det. Hennes ena vän skrattade högt men såg ut att ångra det genast men lyckades ändå få fram

- Jag har inte blivit kär i någon på riktigt någonsin och du säger att du har råkat blivit kär i två? Jag är ledsen men jag har bara väldigt svårt tro det.

Hon kunde inte svara nått bra hon bara log tillbaka. För det hennes vän sa var ju sant, hur kunde hon vara kär i två killar? Ja hon borde kanske göra slut men samtidigt är hon ju kär i honom.
Allt hade gått så himla fort. Helt plötsligt stod hon där och sträckte sig efter sin mobil och kände hur blodet blev till sockerdricka, hur fjärilarna flög runt som galningar i magen, när hon skulle ta tillbaka mobilen från honom. Från han som inte var henne pojkvän men ändå lyckades få henne att må så otroligt bra. Hon kunde inte svara på hur det gick till fast hon ställde sig själv den frågan varje dag. Hur kan man vakna en dag och helt plötsligt vara kär i en av sina klasskompisar, i en av sina bästa killkompisar? Faktumet att hon inte kunde svara på frågan gjorde henne mer oroad. Men det var något med honom, hon hade alltid känt något slags sug efter honom men aldrig tagit det seriöst tills nu.
Hennes vänner suckade och beklagade över att hon inte kunde hjälpa henne, det här fick hon minsann lösa själv.


Quelqu'un M'a Dit

"Jag har fått veta att ödet gör narr av oss, att det ger oss ingenting och löften om allt. När lycka tycks vara inom räckhåll, vi nå ut och hitta oss, som idioter"


min nya favorit låt.


I have an itch that only you can scratch.

Klockan är nu 13.09 och jag har mina pyjamas byxor på mig fortfarande. Har gjort klart dagens att göra list.
Nu ska jag skriva mysiga höst listor. Hoppas att ni njuter av den här söndagen lika mycket som jag gör.


Come on skinny love just last the year.


any fool can do that.

 
min nya bästa vän, mitt kanske bästa köp någonsin är min nya locktång. Det är riktigt klurigt att få till bra lockar, men när man väl får till dom, då är dom oslagbara (förutom om man cyklar till skolan utan att spraya hårspray då är dom sen platta) Världs bäst.

han var väl inte någon hurricane.


 
Mina nya favorit byxor, följer med mig vart jag än går.

can't feel nothing but this chain that blinds me.

 
Finns ingen finare låt som passar bättre idag.
 
 

come on up for the rising.

 
Idag för elva år sedan stod hela världen i chock. Jag minns det, vilket egentligen är udda för jag var så liten. Men jag kommer ihåg tv sändningarna men framför allt rädslan.
 
När jag idag traskade hem från bussen började det regna och jag blev nästan lite nöjd. Jag knappade snabbt in en av mina favorit The Kooks låtar och kände att det ändå var ganska fint. Det var som om himlen grät. Den vet vad som hände för elva år sedan och nu gråter den med oss och för alla som förlorade en person. Jag skrev på min Facebook, never forget. Kanske lite klyschigt men nödvändigt. 11 september är inte vilken dag som helst och det tycker jag att hela världen borde ha koll på.
 
Idag tänker jag på alla som förlorade sitt liv eller någon dom älskade.

sluta aldrig hoppas och drömma.

 
Igår var det min första stjärnparadsfest som tvåa, det var stort och lite läskigt. Men absolut mest roligt.
Jag och mina fina vänner stod och sjöng (skrek) till någon av dom absolut bästa låtarna jag vet. Den ovan! Ren lycka kan jag meddela er.

what you see is what you get.








RSS 2.0