ÅRETS BÄSTA LÅTAR, PART TWO.



20. Säkert! – Dansa, fastän En riktigt bra låt. Under varje lopp på en tävling så är det den här låten jag har i huvudet, den är underbar.






19. Mina vänner – Ingen som den här låten är inte riktigt jag men den är ändå så himla jag. Jag diggar den stort.





18. Armand Mirpour – I Am A Volcano finns liksom ingenting att säga, den är kusligt härlig.


'

17. Maia Hirasawa – And I Found This Boy Lite utav en favorit.





15. Maroon 5 – Misery En super låt, Maroon 5 är ett band som alltid kommrt göra bra låtar, även när dom inte är bra.





14. Martin Solveig featuring Dragonette – Hello den här låten spelades på väg till min bal och där blev jag  förälskad. Sen dess har den hängt kvar, den har något.




13. Joshua Radin – Brand New Day [Radio Edit] den här låten är jag helt heed over heels i. Den har allt.




12. Familjen – Det Var Jag den här låten passar jämt och den är bara perfekt.




11. Lykke Li – Youth Knows No Pain Riktigt bra låt, den är underbar jämt.





10. Ed Sheeran – The A Team Den här låten får jag rysningar av, jag bara älskar den.


årets bästa låtar.

 jag läste detta på en fin blogg som heter addspirit, hon hade gjort en lista på 20 låtar som årets bästa. Jag tyckte det var en fin idé och gjorde samma sak men med 30 låtar, för det är så många linjer på mitt block. hehe. Det visade sig var ack så klurigt, jag valde inte dom som släppts i år utan dom som jag lyssnat mest på. Fattas en del, men ja. Listan blev rätt så lyckad ändå, här har ni nummer 30-21.






30.  Nicki Minaj – Roman's Revenge Oväntat, ja. Men den här låten har varit med hela sommaren. Den har inte speciellt bra (därför sista platsen hehe.) men det har något i alla fall.





29.  Tomas Ledin – En del av mitt hjärta Den här låten har varit med på så många av våra tagga listor inför tävlingar och läger att den bara måste följa med.  Frågan varför den alltid är med, den kan jag inte svara på. Den är bara alltid med.




28.  Smash Mouth – All Star  Jag absolut älskar den här låten, " you will never shine if you don't glow "  sitter med mig i huvudet vart jag än går.







27. Marina and The Diamonds – I Am Not A Robot förut var den här låten mitt stora beroende, jag tycker om texten och ja hela låten.




26. Evryone – Millions När jag tänker på mitt träningsläger i Danmark så tänker jag på den här låten. Alltså måste den vara med, sjukligt härlig.





25. Edith Piaf – Non, je ne regrette rien jag såg en film om Edith Piaf och tyckte att hon var en rätt så korkad men imponerade person, då började jag lyssna på den här låten. Har varit en livlina i franskan ibland.





24.  Sam Cooke – Wonderful World Den låten har en maxad feel good känsla. Året 2011 fann jag min kärlek till soul, det börjar väldigt mycket med Sam Cooke han är en talang.




23. MGMT – Time To Pretend Det är jobbigt att sätta dom som långt ner men det är livet. MGMT är bara en sånt där band vars låtar som sitter i huvudet och sen så går man runt och sjunger på dom hela dagen. I sommars var just den här låten i bakhuvudet hela tiden.




22.Four Tops – I Can't Help Myself (Sugar Pie, Honey Bunch) Det är en riktigt glädje låt. Det pirrar i hela kroppen med energi när jag hör den här låten och det är något av mina livräddare när jag är på dåligt humör. En favorit helt enkelt.




21.  The Killers – All These Things That I've Done  kanske ett av världens bästa band, en av mina favorit låtar någonsin. "I got soul but I'm not a solider" den är grym.


Här mina vänner har ni början då listan! Eller ja, slutet.


http://open.spotify.com/track/5QVEeT273UqJk6TmcfUyQW



jag jobbar på en episk jag, för er mina små bloggläsare (för dom stora med såklart) men jag har tiden emot mig samt hungern, orken och ja fantasin är snart borta. Men jag jobbar som tusan med hjälp av min gulliga klass så ska nog detta gå!!  Det är för övrigt omöjligt att lyckas se lika bra ut som Kenza när man tar kort med sin webcam, man känner sig mest som en liten tjej som sitter i sitt rum och tar kort med en dator. Löjlig alltså.

Håll tummarna för mig, för nu kör jag. Och vad handlar den sak om, allt jag säger är musik. hehe.

we are history, just two shadows of a dream.








I should just be my own best friend.





sing it with a broken string.



jag har jullov och får göra nästan vad jag vill, vad mer kan man begära?

I have got the mind to walk away.










I'm not afraid of anything in this world, there is nothing you can say to me that I haven't already heard.


sadness is a blessing, sadness is my boyfriend oh sadness I'm your girl.










så minns vi allt.









ta mig till kärlek.










en sådan lycka. ett sådant objektiv.

julaftons kläder.






http://open.spotify.com/track/0d4IA7JzKTJmE0fW2pHMWn




går runt och myser.

http://open.spotify.com/track/3md1QXAi82tUh1FkJP7K2Y

världens härligaste.

MIKA – Elle Me Dit
 

http://www.youtube.com/watch?v=KsxSxF3JKeU&feature=relmfu















http://open.spotify.com/user/alvaasell/playlist/75pYR1KvsF0nvkcbNQBP9i


Varför jag älskar Bruce Springsteen. Jag älskar kanske inte just honom, utan hans musik.

Först var jag emot, oj och oj vad jag var emot. Alla min familj tycker om honom men nej det var inte för mig. Det var en gammal gubbe. Men sen började jag små lyssna på hans musik,  lonsome day, born in the USA, dancing in the dark & glory days. Blev snabbt favoriterna, jag tyckte om honom, inte mer än så. Jag tyckte att hans musik inte hade någon mening. Det var bara små fyndiga fraser utan mening, det fanns inget djupare.

När jag var i USA i sommras så dog tyvärr Clarence Clemons en av killarna i the e street band som är bandet till Bruce, som nästan är halv Bruce. Clarence var ja kanske obeskrivlig,han var en av huvud personerna i bandet, kanske till och med huvud personen. Jag blev ledsen när jag hörde om hans bortgång, för nu skulle aldrig Bruce Springsteens musik vara sig lik, The E street band skulle aldrig låta som förr och inget skulle någonsin vara sig likt. Men på någon nivå så startade min musik kärlek till honom där.

Jag skulle i hans ära skapa en spellista med Bruce Springsteens bästa låtar, listan blev snabbare och snabbare längre och längre. Jag ville veta tanken bakom låtarna, vad menade han egentligen med Waitin' on a sun day eller The rising? Så jag googlade, wikipedia hehe blev min räddning. Där var jag fast. Alla låtar har en fin tanke bakom sig och alla låtar är så himla fina på det sättet, på alla sätt kanske.

Just nu är mina favoriter, The rising, Waitin' on a sunny day, Atlantic city, Rosalita come out tonight, Human touch, I'm goin' down & Because the night.

Varför skriver jag detta dåra? Ja dels för jag ville och för att jag har lyckan att få se Bruce Springsteen för andra gången live i sommar. Jag längtar som tusan är jättejättejätte lycklig över det. Tänkte att ni kanske ville bli lite glada.

Bruce Springsteen & The E Street Band – Rosalita (Come Out Tonight)

http://open.spotify.com/track/0OUGVzb06SMnuW2PpI4H4X
















http://open.spotify.com/track/5LJXTzt3EmVeSWNJwVH3yW







BEFORE I DIE.











http://open.spotify.com/track/4xglB1OlcaBWfE9cHf57qo






http://open.spotify.com/track/0KW3IpvSvfpHpT475TUmA8


http://open.spotify.com/track/2Fab2VPYROnXQHBNEeQycV
















http://open.spotify.com/track/1hOQggYBU6YSU0QBcmDp4E






http://open.spotify.com/track/3dyHvTXrfU6wZbuxl6h3H3



hur ska man lösa problemet?





kaffe blev lösningen. Ett dyrt pris för pigghet, men lätt värt.

RSS 2.0