hans svaga punkt.

Dom kunde inte bara vara vänner. Om det var hennes eller hans fel var svårt att avgöra. Han skulle dock skylla på henne, det var hon som var så fantastik att man bara var tvungen att vara vid henne. Han visste att det var dumt, idiotiskt rent utsagt. Men så fort hon var nära ville han ha henne närmare. Han tog hennes mobil och flinade, om hon ville ha tillbaka den var hon tvungen att sträcka sig över honom, eller iallafall knuffa lite på honom. Vilket var exakt vad han ville, ha henne lite närmare honom. Han undrade om hon förstod vad som hade hänt med honom, han hade blivit kär, förälskad, fallit för henne. För allt med henne egentligen. Hennes skratt, henne skämt, hennes hår, hennes stil som var så egen fast ändå precis likadan som alla andras. Men kanske mest för hur hon fick honom att må, han orkade dubbelt så mycket, han var glad hela dagen, för att hon var i hans tankar. Han var helt enkelt hur kär som helst. Men det var mer komplicerat än så.
Hon slog honom, skrattade och sa
- ibland är du bara helt störd.
Hon log så där som hon kunde och det pirrade i hans kropp.
Hon tog tillbaka mobilen, började packa ihop sina skolböcker och det värkte när hon lämnade rummet och sa
- Sticker hem till min pojkvän, vi ses imorgon!
Han hade inte bara ont i hjärtat han hade ont i hela kroppen.


There is no reason you and me should be alone tonight.


He takes your hand, I die a little.


Who do you think you are? Who do you think I'm?

Hon visste att stängde hon dörren nu då tog allt slut. Då var det slut på dom. Hon skulle aldrig mera gå på stan och hålla i hans hand, dom skulle aldrig mera kyssas, aldrig mera skulle hon känna hur han lukta, aldrig mer skulle hon få höra ljudet han gör när han är så där perfekt nöjd, aldrig mera vakna upp bredvid honom, aldrig mera dra fingrarna vid hans kindben, aldrig mera cykla vägen hem till honom. Hon kunde inte bestämma sig för om det var vidrigt eller rent utsagt ganska skönt. Två år, han hade fått två år av hennes liv och hela tiden undrade hon, hade hon tagit rätt beslut? Hörde dom två verkligen ihop. Var han verkligen lika lycklig med dom som hon var?
Hon hade kämpat länge med håret, nu var det axel långt och med några enkla lockar i det såg hon ut som model. Hon hade varit försiktigt med håret hela dagen, för att lockarna skulle vara så länge som möjligt. Men nu brydde hon sig inte längre, hon var för ledsen och kanske till och med för sur för att bry sig. Hon satte upp det i en knut öppnade dörren lite mera och han frågade om han skulle komma in så dom verkligen kunde prata. Hon fick gåshud när han sa så att de kunde prata. Hon visste vad det betydde, det visste alla par. Det skulle ta slut. Vilket egentligen var ganska oväntat att det kom ifrån honom, trots allt var det han som varit med någon annan.

Plötsligt slog det henne, vad höll hon på med? Hon var inte vilken tjej som helst, hon kunde erövra världen om hon så ville. Hon var ingen man kunde vara otrogen mot och sen göra slut, för var det någon som skulle göra slut så var det ju banne mig hon! Plötsligt smällde hon igen dörren precis varför näsan på honom, killen som varit hela hennes värld i två år. Hon vände sig bort från dörren och började le, hon kunde inte slå bort tanken att nu, nu var hon fri.


kan inte bestämma mig om jag ska gå vidare eller kämpa.












We are the kids with the hungry heart.


wonderstruck.


stop making a fool out of me.

 
En väg, såpbubblor och världens sötaste karamellen. Det blir inte bättre än så.

she made your heart melt but you are cold to the core.


it's hard to dance with the devil on your back so shake him off.


Wonderstruck.


back to school.


WE DON'T CARE WHAT PEOPLE SAY.. WE KNOW THE TRUTH


you can still dance with me if you are bad kid baby

 
favoriten.
 

I'm a loser maybe baby I should quite.


i mina träningshörlurar just nu


if you want it oh they got it.

 
 

tumblr my darling


don't be insecure if your heart is pure.

 
 

just say whenever and I'll be there.













lever i en dröm.















Går runt i jeanskjol för första gången på hundra år och är lite små obekväm men kjolens snygghet väger över.

and my heart is set on you.


can you feed the flames?















stuff that is driving me insane.




'


if I tell the world I will never tell enough.
















Tro att det är perfekt väder för docs och stickad tröja, de var det inte och jag spenderade dagen med att ångra mitt klädd val (dock var det fint)

if got the guts mister yeah if you got the balls, bring on your wrecking ball, take your best shot, let me see what you got.

















finaste bästa favoriten.


Tonight i'm gonna take that ride, across the river to the jersey side.



Min favorit del i min nya absolut favorit film, 500 days of summer.

So listen up, my Sonny boy, be ready for when they come, for they’ll be returning sure as the rising sun.










Klär mig perfekt ifall dåtida 20år gamla Bruce Springsteen skulle råka ring upp mig, ta med mig till New Jersey och sjunga Jersey girl och allt skulle vara så fint. åh suck.
Är bra lycklig ändå, nöjer mig med att lyssna på Jersey girl från dom små krassliga iphone högtalarna istället. Det duger fint det.

RSS 2.0