high voltage in her lips

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En av resans höjdpunkter var utan tvekan när vi åkte till Oxford, det var så häftigt att se! Är ett riktigt Morse och Lewis fan så det var häftigt att se det på riktigt. Dock som ni ser hade vi inte riktigt tur med vädret. Men vi fick se ett riktigt brittiskt bröllop när alla hade hattar och några kilt. Vi letade också reda på puben som Morse hänger på, när vi kom tillbaka till centrum efter det var det helt fullt med folk. När vi sen kom till London igen var det soligt och vi passade på att gå till parken.  
 
 
 
 
 

she needs a wild heart

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När mamma och pappa var här besökte vi Camden och mamma insisterade på att ta bussen dit, vilket faktiskt inte var så farligt. 

living everyday like its my last.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När mamma och pappa var här så gick vi till Notting Hill, sen hade vi afternoon tea på Kensington palace. Det var helt underbart. Sen gick vi runt i parken och kollade på människor. Det var himla bra och fick jag bestämma skulle jag ha afternoon tea varje dag. 
 
 
 
 
 
 

Lads lads lads.

 
Så spenderar mina dagar med att dricka te, är nu inne på dagens fjärde. Notera den bra muggen!! Har också läst världens sorgligaste bok så har spenderat den senaste tiden med att gråta, men den var underbar ändå. Läs den, livet efter dig. 

Im gonna dance my heart out until dawn

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Åååh vad jag har varit seg med bilder på senaste tiden. Min dator har övergått från att vara min väl till att bli min värsta fiende så jag har helt enkelt undvikt den, men nu får det vara nog på det! 
För flera veckor sen, tog vi en båtrip med massor med andra au pairer, vi åkte från centrala London till Greenwich. Vi åt picknick, diskuterade Made in Chelsea. När vi sen skulle ta oss tillbaka fick vi plats på taket men då började det molna och vi var tvunga att gå ner istället. 
 
 
 

Tell me all about you


Vi såg Olly Murs i lördags och efter det har jag lyssnat konstant på honom, så charmig. Detta är min nya favoritlåt.

You got sick of me like a song

Ni vet när klubben stänger och alla måste gå hem? Man märker hur smutsigt det är i lokalen, hur golvet är lite klibbigt, man märker hur fulla alla är. Man längtar till burger king, som faktiskt har en bra vegetarisk hamburgare. Men man längtar också hem, varma och gosiga sängen. Men en del av en vill ju faktiskt stanna kvar också, ja det är lite klibbigt och klubben insisterar på att spela cotton Eye Joe, fast det måste vara världens sämsta låt. Men man har faktiskt haft kul. 
Så är det nu. Jag behöver inte lämna någon smutsig klubb, men jag har en bokad hembiljett. Jag längtar efter min varma och gosiga säng. Men jag längtar också efter något nytt, surfa i Kalifornien eller rädda hajar i Afrika. Samtidigt som tanken på att lämna England får mitt hjärta att gå i tusen bitar. Men nu är det dags och 13 juli sitter jag på ett plan hem. 

Men bara låt det dö









Sommar sommar sommar. Vill ha långt blont hår och vågor i både håret och havet. 

At least Im being honest





Senaste dagarna, gosar fullt ut med mitt täcke och spenderar dagarna i mormors gamla klänning. 


Jag ser dig stör sig hårt på mig



Its been a long night here, a long night there.












I lördags vaknade jag upp på i ett hotellrum i Cardiff, gjorde mig redo och sen hoppade vi på den långtråkiga bussen tillbaka till London. Nu var det dock Wembley och Capital summertime ball som stod på schemat. Captial är en radiokanal som ordnad en konsert på Wembley med 21 (!!) olika artister. Hade en heldag fylld med One direction, Olly Murs, min gamla favvo Nick Jonas, Little Mix, Ariana Grande, Avicii, Martin Garrix. Hade en så otrolig dag och helg. 




I dont need your pat on the back






Min fredag, inte riktigt i ordning. Avslutade torsdagen med en rejäl solbränna, långa picknickar utan solkräm är dumt. Men kolla min nya snygga tröja!!  
Sen klev jag upp alldeles för tidigt och åkte till London för att ta bussen till Wales. Tog 3 timmar och 50 minuter, var långtråkigt och jag kände mig som ett litet barn när jag upprepade gånger frågade Alisha och Luci om vi inte var framme snart. Men det var värt det, för det som stod på schemat var nämligen mina absolut favoritkillar, One Direction. Hade en underbar kväll och konserten var otroligt bra. 

RSS 2.0