elie saab

 

Utkast: Aug. 20, 2013


Can I take you home with me, she said never in your wildest dreams.

Imorgon börjar jag skolan och det pirrar faktiskt i min mage. Fast jag har gjort det två år tidigare. 
Jag ser faktiskt fram emot det, nästa sommar tar jag studenten, får gå på min egna bal (har redan börja drömma om den perfekta klänningen) jag får göra projektarbetet, jag har mitt sista år med stjärnparaden. 
Allt är ju faktiskt vad man gör det till och jag ska se till att mitt tredje år blir mitt bästa. 
Ha ett riktigt bra skolår. 

I'll turn you every which way but loose

 
 
Min pappa är ganska galen i musik och han spelar alltid musik i bilen, det mesta brukar inte direkt fastna hos mig. Men för några veckor sen när vi åkte i bilen och pappa spelade den här skivan och just den här låten. Samtidigt som han berättade att varje gång Ry Cooder spelade den här låten live så var det tjejer som reste sig upp och lämnade killen dom satt med. Att dom tjejerna verkligen tog in texten och bestämde sig för att han hade rätt och att dom förtjänade något mer och gick, är riktigt beundratsvärt! Lyssna på låten för det är en riktig bra en!

the sartorialist

 

nothing matters in this whole wide world when you are in love with a jersey girl

 
 
Åkte till Berlin, såg massor med häftiga djur, shoppade, blev sjuk, drack en cola med samma namn som min favorit cyklist (som är tysk och var fantatsikt bra i touren!!!) svettades en hel del, såg massor med historiska saker och hade det helt underbart!! 
 

working, the working, just the working life.

 
Åkte till Berlin och gick på Zoo, såg denna snygging. 
 

shining when I'm alone

 
iiiih vilka nerver!! Den 28 september ska jag springa Lidingölopet, vilket är en del av en svensk klassiker! Jag ska dock börja med att springa halva (15km) för är inte riktigt i form för att springa 3mil. Men det känns riktigt riktigt roligt och jag tränar stenhårt för att komma tillbaka till den formen jag en gång hade, är något urform nu haha men är på god väg! Målet är att göra halv klassikern men det är nog lättare sagt än gjort men en dag! 
 

but I do know that I love you and if you love me too, what a wonderful world this would be.

 

not that lonely little person still in love with you

 

hey where did we go

 

so darling darling, stand by me

 
Elie Saab fall 2013 
 

I'm gonna ask who the fuck is Pablo baby and what he has got on me?


Who is going to get the best of me?

Dagarna gick och allting verkade bara bli sämre och sämre, hon fick hela tiden påminna sig om att det var inte slut än. Hon hade kanske en chans till med honom.

När det hade gått en månad och hennes hopp var nästintill borta började allting om, han var mer på henne än någonsin och hon fick faktiskt en känsla av att den här gången var det på riktigt, han ville ha henne.
Hon gick hem med en kompis och kände sig nöjd, den här gången skulle det bli hon och han. Hennes kompis skrattade och sa jaja det är gulligt att du fortfarande är patetiskt överkär i honom, ses imorgon!

Hon blev tagen, kändes som hon blev slagen till marken. Nu var hon här, precis där hon lovade sig själv att inte vara, hon var här och trodde att hon kunde fånga en vildhäst men hon hade glömt att även om man fångar en vildhäst är det alltid en vildhäst i själen. Hon hade glömt det enda som var viktigt, hon skulle ju inte falla för honom. Falla för hans beteende, falla precis som alla andra. Hon skulle ju inte bli en i mängden.
Hon stod utanför sitt hus och stirrade rakt fram, hon var omänskligt besviken på sig själv och visste inte vad hon skulle göra nu.
Sen kom han, han gick rakt fram till henne och frågade hur allt var, han pratade på men hon lyssnade inte. Hon tog inte in ett ord av vad han sa. Till slut skrattade han och frågade när dom två skulle ses, bara dom.
Det ryckte till inom henne och hon kunde inte ens tänka igenom sitt svar innan hon sa det
- Man behöver inte en prins för att vara en prinsessa. Hon flinade och gick in.

Nu räckte det, hon skulle ge sitt hjärta till någon som faktiskt ville ha det, någon hon kunde lita på.
Hon var nöjd den här gången på riktigt.


RSS 2.0