Vaken på natten och drömmer på dagen.

Hon hängde av sig jackan och log, detta hade hon planerat helt rätt.
Hon hade lyckas få in i konversationen med hennes kompisar att hon var så himla sugen på att gå ut ikväll och hört att det var något bra band som skulle spela. Hennes kompisar som aldrig någonsin skulle tacka nej till en utekväll sa genast ja, men dom ville såklart inte till samma ställe som hon. Efter ganska många om och men så kom hon till slut rätt. Hon visste att han skulle hit ikväll och idag skulle hon dansa och låtsas som han inte existerade.
Efter 2 min var han framme hos henne på dansgolvet, han viskade i hennes öra och sa detta känns väl lite bekant. Vad sägs som ett annat slut på det hela? Hon skrattade som svar och sa att han fick följa med ut och dricka vatten om han ville.

Hon hade hjärtat i halsen och hade nog aldrig svettats så här mycket, hur kunde han göra henne så nervös? Hon log mot honom och han började prata, fast hon hängde knappt med vad han sa eftersom det enda hon kunde fokusera på var hans läppar. Hon avbröt honom och sa vi kan väl ses här igen om en timma? Han nickade och hon försvann.

Hon hade ingen aning om vad hon hade menat med det, ville hon ens gå hem med honom? Hon fortsatte dansa så att det kändes som svettas bara rann. Hon kollade på mobilen var 3 sekund och ångrade bittert att hon sagt en timma och inte 30min. Tillslut gick hon tillbaka till baren, han stod där och såg helt perfekt ut. Han tog henne i handen och frågade om dom skulle gå. Hon nickade och följde med.

Hon andades in den kalla luften och undrade vad sjutton hon hade gett sig in på.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0