No apologies, he'll never see you cry Pretend he doesn't know that he's the reason why you're drowning.

Han skrattade och viskade i hennes öra, vi skulle kunna låtsas att allt var som förr, att du älskade mig som förut, att vi bryr inte bryr oss om vad någon annan säger och att det enda som räknas är här och nu. Hon log tittade honom i ögonen och det värkte i hela hennes kropp men hon visste att hon gjorde rätt när hon skrattade och sa eller så kan du fortsätta drömma.
Hon hämtade sin jacka och klev ut i den iskalla vinterluften och fascinerades över molnen som bildades för varje andetag hon tog. Hon började gå och snö knastrade för varje steg hon tog. Hon fortsatte sjunga på låten hon hade i huvudet sedan kvällen hade börjat
- "I knew you were trouble when you walked in, so shame on me now"
Sen flinade hon över att låten faktiskt stämde så bra in på hennes liv. Hon chockades också över att hon sjung på Taylor Swift, det var långt ifrån hennes favorit.

Hon vände sig om och upptäckte att han hade sprungit ikapp henne och nu frågade han om dom två inte skulle gå hem ihop för dom var ju trots allt grannar, hon log lite osäkert och nickade till sist och visste att låten stämde verkligen in på hennes liv, den här killen var problem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0