she has got you high and you don't even know yet.

Egentligen spelade det ju ingen roll om hon pratade med honom eller inte. Hon var inte dum, hon skulle inte falla mer för honom enbart om dom pratade en gång. Fast sen insåg hon en sak, vad skulle dom ens prata om? 
 
- Vi har absolut inget gemensamt, varför ska vi ens prata? Sa hon och tittade på honom. Han log och sa 
 
- Jag kan få ditt hjärta att slå snabbare än du trodde var möjligt, vi kan prata om det. Sa han och tittade tillbaka på henne och flinade. Hon skrattade och i en sekund var hon livrädd att han visste hur sant det faktiskt var. Men hon förstod att han hade absolut ingen aning om vilken fullträff det han nyss sa var. 
 
- Saker som får mitt hjärta att slå snabbare än möjligt är inte du, men det är The Smiths, Marc Jacobs, när man lyckas ta en perfekt bild, just dance, träna, Lady Gaga och sist men absolut inte minst Kobe Brynt ingen kan få mitt hjärta att slå som honom. 
 
- Visste du att det är enbart tjejer som har fått sina hjärtan krossade som faller för kändisar, för att dom vet att dom inte kan bli sårade? Men att du gillar The Smiths är imponerande, jag trodde inte så högt om dig. sa han och flinade, återigen. 
 
Hon log bara som svar och visste nog egentligen att han hade rätt. Men å andra sidan spelade det ingen roll, för Kobe Brynt skulle aldrig krossa henne som han skulle göra. Hon blev plötsligt väldigt intresserad av att veta mer om hans The Smiths kärlek, gillade han dom verkligen? Hon hade ingen kompis som älskade The Smiths som hon så det blev nästan som myror i hela kroppen och hon hade en galet stort behov att diskutera vilken låt som var bäst och vad tyckte han om att Morrissey sjunger solo, tyckte han att det lät precis som The Smiths?
Dom gick i tystnad och hon ångrade grovt valet av skorna, vans kändes som en lysande idé klockan sju men nu när klockan var två mitt i natten och iskallt ute var vans otroligt dumt.  Efter vad som kändes som en evighets tystand vände han sig mot henne och sa 
  
- Vad tycker du om att Morrissey sjunger solo, tycker du att det låter precis som The Smiths? 
 
Hon trodde att det var helt omöjligt men hon hade fallit mer för honom. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0